.

3Ц30 96-32. - Пилот-Авиони Микуни

3Ц30 96-32. - Пилот-Авиони Микуни

DEN 4608.00

Залиха
Достапно за нарачка

Универзална Mikuni_ Пилот Авиони ОДAKESЦ Сопирачки. Количина : 4 Парчиња. Големина : 32,5 мм. Тип На Дупка : 6 Тип На Дупка За Крварење. Шара : м5 х 0.8. Имињата Микуни И Кеихин се само за описни цели. Овие не се оригинални млазници Микуни или Кеихин, едноставно висококвалитетна замена. Секој знае колку моторот е чувствителен на пилот авиони во фазите на забрзување од 1000 до 3500 вртежи во минута и добивањето мешавина на гориво токму во оваа област е критично. Поради оваа причина, млазниците се совршено точни во нивната означена големина и чекори со поединечна големина. Оваа годинаisц Сопира сестринска компанија А-Бакс Прецизен Инженеринг Оод ВО ВЕЛИКА британија ја купи најточната машина на планетата за оваа работа прикажана подолу. А-БАКС Прецизност Инженеринг Оод пилот-авионите се прецизни, јасно обележани и сигурно измерени со помош на мерачи на иглички, точни до една десетина од илјадити дел од инч, можете да се потпрете на нивната точност. Ilц3ц30/96-32, 5 - Микуни Пилот Авиони.

Карактеристики на предлогот