.

Гармин 010-12199-Кабел За Податоци За Напојување-4-Пински

Гармин 010-12199-Кабел За Податоци За Напојување-4-Пински

DEN 545.60

Залиха
Достапно за нарачка

Никогаш не дозволувајте вашиот трансдуцер да остане без струја со 4-пинскиот Кабел За Напојување/Податоци На Гармин! Користете го овој 6-метарски, 4-пински кабел за напојување/податоци за напојување на вашиот компатибилен CHОМАП/CHОМАП ЧВРЧОРЕЊЕ, deviceомап плус ИЛИ НАПАЃАЧ/НАПАЃАЧ плус уред. Овој кабел за напојување вклучува nmea 0183 влезови и излези за компатибилни уреди и обезбедува 12 Волти моќност. 4-Пински кабел за напојување/податоци за компатибилни трансдуцери. Должина На Кабелот : 6'. Обезбедува 12 Волти моќност. Вклучува nmea 0183 влезови/излези. Компатибилни Garmin Уреди : Seriesомап 4xdv Серија, Seriesомап 5 Xcv/dv Серија, Seriesомап 7 Xdv/Sv Серија, Seriesомап 9 Xsv Серија, ECHOMAP CHIRP 4xcv/dv Серија, ECHOMAP CHIRP 5xcv/dv Серија ,chомап плус 42cv, Seriesомап Плус 4xcv Серија, Seriesомап Плус 6 Xcv Серија, НАПАЃАЧ 4xcv/Dv серија, напаѓач 5xcv/Dv серија, напаѓач 7xcv/dv/sv серија и напаѓач плус 9sv.

Карактеристики на предлогот