.

Адемко Ханивел РХТ8612ВФ Греј И Црн Т5+ Паметен Термостат Со Адаптер За Напојување

Адемко Ханивел РХТ8612ВФ Греј И Црн Т5+ Паметен Термостат Со Адаптер За Напојување

DEN 1.67

Залиха
Достапно за нарачка

Wi-Fi Термостатот Lyric T5 им овозможува на сопствениците максимална удобност со тоа што можат прецизно да ја контролираат температурата во нивната околина. Ги учи времињата на циклусот на греење и ладење на вашиот дом за да ја испорача оптималната температура во вистинско време. Типичните wi-Fi термостати бараат дополнителна моќност преку жица"C". Оваа функција, исто така, отвора богатство на опции за заштеда на енергија за сопствениците да истражуваат. 12 или 24 часовна конфигурација на часовникот. Трајно и привремено задржување на температурата. Сива и црна. Термостатот е лесен за инсталирање и погодно се вклопува во вашиот животен стил. Ова му овозможува на термостатот да ги подготви домашните поставки врз основа на пристигнување и заминување. Работи со Apple Home Kit, Google Асистент и Алекса. Wi-Fi поврзана платформа. Овој Термостат Од Мед е лесен за инсталирање и погодно ќе се вклопи во секој начин на живот. Автоматски одредува дали на вашиот дом му треба греење или ладење за да обезбеди максимална удобност. Лирскиот Т5 користи технологија за гео-оградување за да ја следи локацијата на паметниот телефон на сопственикот. Изработени од пластика со црно лице и вооружени метални украси. Многу домови не ја прикажуваат оваа жица, така што овој адаптер обезбедува едноставна, нисконапонска алтернатива. Лирскиот Wi-Fi Термостат Honeywell t5 вклучува Изборен Адаптер за Напојување. Повеќе средства за пристапност обезбедуваат максимална удобност за сопствениците во и подалеку од нивниот дом. Ја прикажува поставената точка и внатрешната температура истовремено. Лесен за инсталирање и дискретно се вклопува во близина на вашиот систем за греење и ладење. Екран на допир. Термостатот Лирик Т5 Е СЕРТИФИЦИРАН ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЅВЕЗДА и може да се програмира врз основа на распоредот на сопственикот.

Карактеристики на предлогот