.

Десет Сонца Игра На Табла

Десет Сонца Игра На Табла

DEN 463.68

Залиха
Достапно за нарачка

Десет Сонца е игра "слепо наддавање" која се врти околу легендарниот стрелец Од Кина, Хуји, кој собори 9 Сонца и Ја спаси Кина од жешката топлина. Играчите се Исконски Кои ја црпат својата енергија од 10-Те Сонца. Како што сонцето постепено исчезнува, играчите мора да се тркаат за да добијат доволно престиж за да обезбедат постојана позиција меѓу Боговите. Ова може да се направи на повеќе начини, како што е влијание врз цели земји за нивно обожавање, одбивање митски ѕверови, градење палати во нивните имиња и формирање сојузи со Други Богови. Играта содржи познати локации Во Кина како Големиот Ѕид, Кси Ан и многу други. Исто така, содржи и Други Богови и легенди за античка Кина, вклучувајќи Ги Чанге и Зајакот Од Жад. Дознајте повеќе за античките Митови и легенди На Кина додека ја играте играта! Десет Сонца Игра На Табла Од Средновековни Лордови за 2 до 6 играчи. На возраст од 10 и повеќе години. Време на игра : 30-45 минути. Совршен За Семејна Игра Ноќ. На почетокот на секој чекор играчите имаат одредена количина на енергија за понуда, кон постојано менување на базен на картички познат како Смртен Авион. Оваа сума е еднаква на сегашниот број На Сонца на небото. Сепак, секој пат Кога Ќе се појави Хуи, повеќе Сонца ќе бидат соборени и играчите ќе имаат помала и помала енергија за наддавање. Играчите можат да допрат на други форми на енергија, како Што Е лунарната енергија од месечината или други Богови – во основа градење мотори.

Карактеристики на предлогот