.

Општиот полукружен монограм дормат 30 48

Општиот полукружен монограм дормат 30 48

DEN 1.33

Залиха
Достапно за нарачка

Преголема големина за да обезбеди поголема покриеност, оваа прекрасна комбинација на кокос и гума прави стилски, но сепак издржлив прием за вашите гости. Додека тешката гума додава тежина и елеганција, кокошката делува како природен стругалка на чевли за да ги задржи остатоците да не влегуваат во вашиот дом. Чиста или црево чисто. Преголема големина за да обезбеди поголема покриеност. Тешка гумена основа и рамка. Центар за природен кокос што ги чисти чевлите чисти.

Карактеристики на предлогот