.

CAT5E 350MHz AWG Solid 4PR UTP, TIA EIA 568-C.2, PVC јакна, 1000 '

CAT5E 350MHz AWG Solid 4PR UTP, TIA EIA 568-C.2, PVC јакна, 1000 '

DEN 1.33

Залиха
Достапно за нарачка

CAT5 E 350 MHz 24 AWG Solid 4 PR UTP, PVC JKT се произведуваат и тестираат за да се исполнат сите безбедносни регулативи и стандардите од класа Д. Неговите главни апликации се користат во поставувањето на жични и безжични мрежи дома или канцеларија. Направено со четири избалансирани изопачени парови на 24 американски мерачи на жица изолирани голи бакарни проводници. Каблите се конструирани за да создадат тркалезен и флексибилен кабел за лесно влечење и соблекување на ПВЦ јакна. Исто така, доаѓа спакувано во наградуваната кутија за влечење на SCP со загарантирано влечење бесплатно. SCP CAT5 E 350 MHz 24 AWG Solid 4 PR UTP ,.

Карактеристики на предлогот