.

Прозорец Прекинувач-Компатибилен Со-Chevy C Стандард Кабина Пикап 2-Врата 1985

Прозорец Прекинувач-Компатибилен Со-Chevy C Стандард Кабина Пикап 2-Врата 1985

DEN 0.33

Залиха
Достапно за нарачка

7 L V8 Природно Aspirated OHV ГАС - 1982 Chevy C10 Обичај RWD Стандард Кабината Пикап 2dr 5.1 L 6 Cyl Природно Aspirated OHV ГАС - 1982 - 1983 година, 1985 - 1986 Chevy C10 Silverado RWD Стандард Кабината Пикап 2dr 5.7 L V8 Природно Aspirated OHV ГАС - 1985 Chevy C10 Скотсдејл RWD Стандард Кабината Пикап 2dr 4.2 L V8 Природно Aspirated OHV ДИЗЕЛ - 1982, 1984 - 1986 Chevy C10 Скотсдејл RWD Стандард Кабината Пикап 2dr 5.Прозорецот Switch - Компатибилен со 1981 - 1986 Chevy C10 Стандард Кабината Камионот 2-Door Note : 78-96 ГМ Различни Модел Прозорецот за Префрлање; со Рамки; 1 Копче/5 Prongs Compatible Со или Одговара : Забелешка : Одговара на сите страни, со ИСКЛУЧОК на Предната Возачот - 1986 Chevy C10 Обичај RWD Стандард Кабината Пикап 2dr 5.0 L V8 Природно Aspirated OHV ГАС - 1982, 1984 - 1986 Chevy C10 Обичај RWD Стандард Кабината Пикап 2dr 6.0 L V8 Природно Aspirated OHV ГАС - 1983 - 1984 Chevy C10 Silverado RWD Стандард Кабината Пикап 2dr 4.

Карактеристики на предлогот