.

Цеако-Томас Кинкаде-Возење Со Санки За Одмор - Сложувалка

Цеако-Томас Кинкаде-Возење Со Санки За Одмор - Сложувалка

DEN 303.20

Залиха
Достапно за нарачка

Оваа сложувалка од 1000 парчиња содржи слика на Томас Кинкаде наречена Возење Со Празнични Санки. На неа е прикажана снежна зимска сцена каде што има вагони со коњи пред црква. Насекаде има снег и дрво завиткано во бели новогодишни светла. Оваа загатка ја комбинира семејната забава со карактеристичнаesетика со часови збунувачка забава! Одликувајќи се со уметност и слики од некои од најдобрите уметници на нашето време, како што е Томас Кинкаде. Цеако загатките и пакувањето се произведуваат од производи од рециклирана хартија. Можете да сметате На Цеако за Најкреативните, Највозбудливите и Најшарените загатки! Иновативна и предизвикувачка сложувалка Од Цеако, Збунувачки милиони од 1987 година! Цеако Томас Кинкаде Одмор Санки Возење 1000 Парче Сложувалка 1000 парче Томас Кинкаде Одмор Санки возење сложувалка 9. Ова е сложувалка од 1000 парчиња. Ова се препорачува за возраст од 12 и повеќе години. Оваа загатка е 26,6 "х 19" кога е завршена. Уживајте во другите сложувалки На томас Кинкаде од колекцијата.

Карактеристики на предлогот