.

Кислород Сензор-Ое Тип Десно Лево НГК Одговара изберете: 2006 - ШЕВРОЛЕТ ТРАИЛБЛАЗЕР, 2006-ХАМЕР Х3

Кислород Сензор-Ое Тип Десно Лево НГК Одговара изберете: 2006 - ШЕВРОЛЕТ ТРАИЛБЛАЗЕР, 2006-ХАМЕР Х3

DEN 9055.84

Залиха
Достапно за нарачка

Кислород Сензор-Ое Тип Десно/Лево НГК 21561 Нгк Директно Вклопување Кислород Сензор НТК е најголемиот снабдувач во светот и производител на оригинална опрема кислород сензори. Комбинирајќи експертиза со иновации, Сензорите ЗА Кислород НТК нудат супериорно вклопување, форма и функција. Нтк Сензорите за Кислород се опширно тестирани за време на производството за да гарантираат квалитет и сигурност што ги исполнува или надминува спецификациите НА ОЕ. Бидејќи новите возила вклучуваат поврзани и автоматизирани технологии, верувајте Му На Специјалистот За Сензори за целосна поддршка на пазарот и технологија за апликација ЗА ое. Содржи Аеросол : Н.Содржи Хемикалии : Н. Одговара Изберете : 2006-2009 ШЕВРОЛЕТ ТРАИЛБЛАЗЕР 6 Цил 4,2 Л 2006 ХАМЕР Х3 5 Цил 3,5 Л 2006 ШЕВРОЛЕТ КОЛОРАДО 5 Цил 3,5 Л 2007-2010 ХАМЕР Х3 5 Цил 3,7 Л 2006-2009 ГМЦ ПРАТЕНИК 6 Цил 4.2 Л 2007-2012 Шевролет колорадо 5 цил 3.7 Л 2006 ГМЦ кањон 5 Цил 3.5 Л 2007-2012 Гмц Кањон 5 ЦИЛ 3.7 Л 2006-2007 Буик РЕНИЕ 6 ЦИЛ 4.2 Л 2006-2008 Исузу АСЦЕНДЕР 6 ЦИЛ 4.2 Л 2007-2008 Исузу И-290 4 цил 2.9 л 2006 ИСУЗУ И-280 4 Цил 2.8 Л 2006-2009 Сааб 9-7х 6 ЦИЛ 4.2 Л 2009-2010 Хамер Х3т 5 ЦИЛ 3.7 Л 2006-2009 КАДИЛАК СТС 8 ЦИЛ 4.4 Л 2006 исузу И-350 5 Цил 3,5 Л 2007-2008 исузу и-370 5 ЦИЛ 3,7 Л и повеќе - Додадете Го Вашето Возило ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Карактеристики на предлогот