.

Бонд плочка Јура, тој сив терацо внатре.

Бонд плочка Јура, тој сив терацо внатре.

DEN 3.33

Залиха
Достапно за нарачка

Обидете се пред да купите. Нарачајте достапен примерок од плочки денес за да можете да ја видите плочката близу пред да ја поставите вашата целосна нарачка. Запознајте ја врската. На пресекот на современиот дизајн и вековите стари занаетчиски занаетчии. Ние го платиме глобусот за да произведеме највисок квалитет на мермер, плочка на поле, порцелан, стакло, керамика, мозаик и многу повеќе. Користејќи иновации кои дигитализираат, поедноставуваат, поврзуваат и заштитуваат, Бонд може да испорача неспоредливи опции за плочки што го поставуваат и го зголемуваат стандардот. Основана во 2020 година, исполнете ја иднината на плочката. Примероците за обврзници се наменети да ви овозможат да ја видите убавината на плочката во вашата соба пред да ја нарачате по случајот . Примероците се наменети само за референца во боја и текстура, а не за инсталација . примероците се продаваат индивидуално.

Карактеристики на предлогот