.

Задниот Дел На Седиштето Плус Организатор, Црна

Задниот Дел На Седиштето Плус Организатор, Црна

DEN 230.24

Залиха
Достапно за нарачка

Дизајните На Гогер(Р) За Организатор на ентериер се потврдуваат преку опсежно истражување на потрошувачите и се претпочитаат пред постојните дизајни на пазарот. Но, зошто да застанеме тука? Не само што нашите дизајни се подобри, туку и нашите сонца се вклопуваат подобро. Универзалните сонца на пазарот денес не се дизајнирани да одговараат на многу од најпопуларните возила на патот. Хопкинс (Р) детално ги измери овие возила за да дизајнира подобро прилагодена универзална сончева сенка за автомобили, камиони и Теренци. Носењето единствена, универзална големина значи дека има повеќе простор во планограмот за свежи дизајни. Со усвојување на најмодерната универзална сончева сенка на пазарот денес, купувачите не само што подобро се вклопуваат за своето возило, туку имаат и поголем асортиман на мода за избор. Задниот Дел На Седиштето Плус Организаторот.

Карактеристики на предлогот