.

Начин да ја прославите куќата за хартија за Ноќта на вештерките, портокал

Начин да ја прославите куќата за хартија за Ноќта на вештерките, портокал

DEN 1.33

Залиха
Достапно за нарачка

Подгответе се за најсвесното време од годината кога ќе го донесете дома патот за славење на куќа за хартија за Ноќта на вештерките. Оваа куќа е украсена со сјајни портокалови и црни бои и гаден пајаци и лилјаци. Гледајте како активирање на звук ја носи оваа гаден куќа во живот. Одликувајќи се со LED осветлување и плашливи звучни ефекти, оваа анимирана куќа е подготвена за сезоната на Ноќта на вештерките. Поставете го веднаш до садот за удар како забавен акцент или ставете го на мантилот за дополнителна талент за Ноќта на вештерките. Не заборавајте да го проверите целиот пат да ја прославите колекцијата за повеќе украси и додатоци со теми од Ноќта на вештерките. Подгответе се за најсаканото време од годината со патот да ја прославите куќата за хартија за Ноќта на вештерките. Начин да ја прославите куќата за хартија за Ноќта на вештерките, портокалова : дизајнирана да изгледа како плашлива куќа украсена во сјајни портокалови и црни. Подготвени да ги заплашат и исплашат гостите на забавата. Звук активиран. Плашливи звучни ефекти. LED осветлување. Возраст 14+. Координирајте со друг начин за славење на украси за Ноќта на вештерките.

Карактеристики на предлогот