.

&N Комплет За Внесување Ладен Воздух: Високи Перформанси, Загарантирани За Зголемување На Коњските Сили: 50-Државен Правен: ПОНТИЈАК 57-3044

&N Комплет За Внесување Ладен Воздух: Високи Перформанси, Загарантирани За Зголемување На Коњските Сили: 50-Државен Правен:

DEN 3.33

Залиха
Достапно за нарачка

К&Н 04 Понтијак ГТО 5.7 Л В8 Комплет За Внесување Перформанси " К&Н Комплет За Внесување Ладен Воздух : Високи Перформанси, Загарантирани За Зголемување На Коњските Сили : 50-Државен Правен : 2004 ПОНТИЈАК (ГТО)57-3044 Крајна Долговечност : 10-Годишна / Милионска Милја Ограничена Гаранција штити за животниот век на вашето возило. Загарантирано Зголемување На Коњските Сили : Дино-тестирано со до 50% поголем проток на воздух од рестриктивниот филтер за воздух во фабричката кутија и доводната цевка. Подобро Влечење : Ги Подобрува перформансите на забрзувањето и нагорнината при влечење со подобрување на одговорот на гасот. Подобрен Звук На Моторот : Слушнете ја моќноста под хаубата. Заштита од светска Класа : Поместување на границите на заштитата на моторот со заштита на вашиот мотор од штетни загадувачи. Лесно Одржување : не е потребно чистење на филтерот до 100.000 милји. Лесен За Инсталирање : вклучување на завртки за помалку од еден час со основни рачни алатки. К&Н системите за внесување воздух се еден од најлесните начини за гарантирање на зголемување на коњските сили. Дино Тестирано : Дино-тестирано за гарантирано зголемување на коњските сили и забрзување без потреба ОД еку мелодија. Висок Квалитет. ". Одговара Изберете : 2004 ПОНТИЈАК ГТО 8 Цил 5,7 Л и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

Карактеристики на предлогот