.

Брат QL - 1110nwbc-етикета печатач-директен термички - - dpi - до етикети мин-USB,LAN , Wi-Fi, Bluetooth 5. ЕДР-секач-црно, бело

Брат QL - 1110nwbc-етикета печатач-директен термички - - dpi - до етикети мин-USB,LAN , Wi-Fi, Bluetooth 5. ЕДР-секач-црно,

DEN 1119.84

Залиха
Достапно за нарачка

Брат QL - 1110nwbc-печатач за етикети - b/W-Директни Карактеристики И Придобивки на термички Клуч : Широк формат за испорака/печатач за етикети со баркод QL-1110 NWB е идеален печатач за етикети за простории за пошта, магацини и секој што треба да печати висококвалитетни етикети за испорака што содржат баркодови, слики и текст. Ширина на печатење од 4 инчи (101,6 мм) за да се обезбеди максимална компатибилност со софтверот за печатење етикети за испорака од трети страни, QL-1110 NWB има ширина на печатење од 4" (101,6 mm) - спецификацијата што ја бараат мнозинството превозници на парцели. Опции за поврзувањепц и мек корисниците можат да се поврзат преку USB, жичен етернет или Преку Wi-Fi. Или лесно поврзете го вашиот мобилен уред користејќи Bluetooth. За целосна компатибилност со уредите На Apple, QL-1110 NWB е сертифициран MFI, а исто така вклучува И Air Print. Вградена меморија за складирање на шаблони за етикетиповрзете се директно со специјализирана опрема користејќи ЈА ПОРТАТА ЗА ДОМАЌИН НА USB - не е потребен КОМПЈУТЕР. Овие уреди потоа можат да испраќаат команди за да го изберат потребниот образец за етикета зачуван во меморијата на печатачот, да ги испратат потребните податоци за да се спојат на етикетата, а потоа да ја издадат командата за печатење. Еден пример е скенирање на баркодови што ги содржат командите за избор и печатење на вградените шаблони, за печатење копии од баркодови.

Карактеристики на предлогот