.

Систем силуриен ду центар Де Ла Боем пар Јоаким Баран,... . Јас јадев партија: Пречекорува палеонтолози. Том. I-VIII, tome IIieme. Волумен ахиоподи и Плас 1-

Систем силуриен ду центар Де Ла Боем пар Јоаким Баран,... . Јас јадев партија: Пречекорува палеонтолози. Том. I-VIII, tome IIieme.

DEN 0.67

Залиха
Достапно за нарачка

Кожено издание. Јазик : Француски Волумен : в. 5 Брахиоподи Текст 3 и Плочи 1-71 1879 Кожа Врзување На 'рбетот и Агли Со златен лист печатење на' рбетот. Препечатено од 1911 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 548 Наслов : систем силуриен ду центар Де Ла Боем / пар Јоаким Баран,.. Јас јадев партија : Пречекорува палеонтолози. Том. I-VIII, tome IIieme. Волумен 5 ахиоподи х3 И Плас 1-71 1879 (1911) [Кожен] Автор : Баран, јоаким систем силуриен ду центар Де Ла Боем / пар Јоаким Баран,.. Јас јадев партија : Пречекорува палеонтолози. Том. I-VIII, tome IIieme. Волумен 5 ахиоподи х3 и Плас 1-71 1879 (1911).

Карактеристики на предлогот