.

Каролини Богатства PPD3018JMAT Се Пресели на Вратата На Водата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојде Мат Вратата 36 L x

Каролини Богатства PPD3018JMAT Се Пресели на Вратата На Водата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојде Мат Вратата 36 L

DEN 1.00

Залиха
Достапно за нарачка

Користете градинарско црево за да ја избркате нечистотијата од подлогата. Горниот слој е полиестерски филц кој е обоен со сликата што ја гледате на подлогата. Можете да користите и машина за перење. Оваа подна подлога е трајно обоена во нашиот објект Во Мобиле, Алабама. Исчистете ги дамките со средство за чистење што не произведува многу пена. Не користете средство за чистење што произведува пена. Не чистете со четка за да не ја повлечете дремката на филцот на горниот слој на подлогата.Каролини Богатства PPD3018 JMAT Се Пресели на Вратата На Водата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојде Мат 24x36 Dooromat 36 " L x Се Пресели на Вратата На Вода Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојде Мат 24x36 Dooromat PPD3018 JMAT Оваа мат Може да се користи или како внатрешен влез пат мат или отворено добредојде мат. Ролери за влакненца може да се користат за отстранување на влакната од домашни миленици од подлогата.

Карактеристики на предлогот