.

Атлас Н Скала ACF 50 '6 Boxcar Њујорк, Susquehanna & Западен NYSW #125

Атлас Н Скала ACF 50 '6 Boxcar Њујорк, Susquehanna & Западен NYSW 125

DEN 1.67

Залиха
Достапно за нарачка

300 кубни стапки.Карактеристики•• Прототипни брановидни краеви што не завршуваат• дијагонален покрив со облоги • единечна лизгачка врата со ДИЗАЈН ОД 10 стапки (не работи)• Детални навртки за прицврстување на вкрстени членови на страничните прагови• Пондерирани, детални подрамки• вистински димензии на скалата со точни детали * Опремени Со Спојки на зглобовите на acf® во 1974 година, acf® го изгради првиот автомобил во Кутија За Железничко Сандаче, подружница на На Приколката Железничка Компанија. Овие кутии автомобили имаат внатрешна должина од 50' 6 " дизајнирана да одговара на малку поголеми димензии На Плочата Ц.300 кубни стапки.400 50 автомобили во текот на следните шест години, добивајќи големи нарачки од железничките пруги од класа I, кратки линии и компании за лизинг на автомобили со кутии. Ова даде капацитет од речиси 5. Повеќето автомобили беа изградени со не-амортизирани подрамки. Тие продолжија да произведуваат 5. Тие продолжија да произведуваат 5. Карактеристики • * Прототипни брановидни краеви што не завршуваат • дијагонален покрив со облоги • единечна лизгачка врата со ДИЗАЈН ОД 10 стапки (не работи) • Детални навртки за прицврстување на вкрстени членови на страничните прагови • Пондерирани, детални подрамки • вистински димензии на скалата со точни детали • Опремени Со спојки на зглобовите на acumate®. Ова даде капацитет од речиси 5.ВО 1974 ГОДИНА, ACF® го изгради првиот автомобил со кутии За Железничко Сандаче, подружница на Компанијата За Приколки. Повеќето автомобили беа изградени со не-амортизирани подрамки. Овие кутии автомобили имаат внатрешна должина од 50 '6" дизајнирана да одговара на малку поголеми димензии На Плочата Ц.400 50 автомобили во текот на следните шест години, добивајќи големи нарачки од железничките пруги од класа I, кратки линии и компании за лизинг на автомобили со кутии.

Карактеристики на предлогот