.

Отскокнување Xtence - Chartreuse

Отскокнување Xtence - Chartreuse

DEN 0.67

Залиха
Достапно за нарачка

Играњето на отворено може да биде позабавно и повозбудливо кога Ќе Ја Отскокнете Кстензијата На Морфбордот. Оваа ставка ви овозможува да ја трансформирате вашата постоечка палуба за само неколку секунди. Со својата лесна за употреба технологија за заклучување и ослободување, се што треба да направите е да ги пуштите отскокнувачите во неа и да отскокнете во часови забава. Дисковите на Морфбордот отскокнување и рамнотежа имаат лесен механизам за активирање на свиткување што врти 90 степени за отклучување или заклучување. За тоа не се потребни алатки. Оваа екстензија За Отскокнување На Морфбордот има и 360 јаки за заклучување на бандажите и прилагодливи ремени за нозе. Дизајниран е за корисници на возраст од 8 години и повеќе. Морфборд Отскокнување Xtension Морфборд. Една табла. Безброј опции. Бескрајна игра. LRT-технологија за заклучување и ослободување-дисковите имаат лесен систем за активирање на флекс кој врти 90 степени за заклучување или отклучување. Трансформирајте ја вашата палуба за неколку секунди! Не се потребни алатки. Одликувајќи комерцијален гумени отскокнување топки. Прилагодливи поместени ремени за стапала. 360 јаки за заклучување на раб. Комплетот вклучува : Отскокнување Xtension (Без палуба). Достапно Од Morfboard-Scoot Xtension, Скејт Xtension, Отскокнување Xtension & Рамнотежа Xtension. Земете ги сите! Секој продаден одделно. Дизајниран за деца на возраст од 8+години.

Карактеристики на предлогот