.

Каскада Крест Холо мешавина, бункер сина

Каскада Крест Холо мешавина, бункер сина

DEN 1.67

Залиха
Достапно за нарачка

Холо мешавини : Нашата уникатна серија на мешан холографски блиц со нашите влакна за подобрување на УВ. Каскада Крест Холо мешавина, Бункер Сина : Холо мешавини : Нашата уникатна серија на мешан холографски блиц со нашите влакна за подобрување на УВ. Лесен за користење.

Карактеристики на предлогот