.

Кенда Мечка Ноктот Гума 25х10 - За Сузуки ЛТ Квадраннер 1987-2002

Кенда Мечка Ноктот Гума 25х10 - За Сузуки ЛТ Квадраннер 1987-2002

DEN 4078.08

Залиха
Достапно за нарачка

Гумата Со Канџи Кенда Мечка е речиси совршена гума ЗА ХИВ / АТВ за да ве држи да се гушкате низ кал или снег. Со распоред на длабоко жлеб, шарата за самочистење се шири во ефикасна шема, добивате многу вертикален чекор за зголемен одговор на управувањето, клучен кога повторно преземате интензивни патеки. И интензивните патеки се она за Што Е направена Канџата На Мечката со својата робусна 6-слојна конструкција која се спротивставува на пункција и нејзиниот полесен, покомпактен дизајн што ги зголемува перформансите. Со Канџата На Мечката Кенда на вашата машина ќе го добиете стисокот што ви треба за да одите речиси насекаде. Лесен и компактен дизајн. Издржлива 6-слојна конструкција. Длабоката шема на шарите е самочистење со многу вертикален чекор. Одлично за кал или снег. Подобрен одговор на управувањето.

Карактеристики на предлогот