.

Топла Кожа, ГАЗИ МОЕТО ЗНАМЕ, Навој Железо-На Пила-НА Вискоза ЛЕПЕНКА-4 1

Топла Кожа, ГАЗИ МОЕТО ЗНАМЕ, Навој Железо-На Пила-НА Вискоза ЛЕПЕНКА-4 1

DEN 1.67

Залиха
Достапно за нарачка

Гази Го Моето Знаме и ќе Ти Го Газам газот во црно-бело со топлина запечатена подлога за лесна апликација за пеглање. Сите закрпи се дизајнирани во САД и имаат оригинални Официјално Лиценцирани уметнички дела нема да најдете никаде на друго место. Везот со висок број на нишки придонесува за висок квалитет и долготрајна издржливост на нашите супериорни закрпи! Неспоредлив кога станува збор за светли бои и сложени, неверојатни дизајни, нашите закрпи се создадени за лесно шиење на вашата омилена јакна или елек. Прилагодете Ја Вашата Официјално Лиценцирана опрема со една од нашите извезени закрпи. Ви гарантираме дека ќе најдете омилен меѓу нашите многубројни дизајни! "Гази Го Моето Знаме и Ќе Те Газам" во црно-бело со топлина запечатена подлога за лесна апликација за пеглање. Сите закрпи се дизајнирани во САД и имаат оригинални Официјално Лиценцирани уметнички дела. грофот вез придонесува за и долготрајна издржливост на нашите супериорни закрпи! Неспоредлив кога станува збор за светли бои и сложени, неверојатни дизајни, нашите закрпи се создадени за лесно шиење на вашата омилена јакна или елек. Прилагодете Ја Вашата Официјално Лиценцирана опрема со една од нашите извезени закрпи. Ние гарантираме дека ќе најдете омилен меѓу нашите многу дизајни!.

Карактеристики на предлогот