.

Замена Сијалица За кенмор Сирс-Компатибилен Кенмор Сирс Сијалица

Замена Сијалица За кенмор Сирс-Компатибилен Кенмор Сирс Сијалица

DEN 3.33

Залиха
Достапно за нарачка

Замена Сијалица За кенмор / Сирс 10658984800-Компатибилен Кенмор / Сирс 8009 Сијалица забелешка : ова е Почетна Компоненти бренд замена дел, А не оем производ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња и логоа на брендови се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со никакви брендови и не е покриен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Сите гаранции за овој производ се нудат исклучиво Од Почетните Компоненти. Замена Кенмор / Сеарс 10658984800 Сијалица. Заменува Кенмор / Сирс 8009 Сијалица. Истата голема осветленост загарантирана. Супериорни-изработени нишки за долготрајна осветленост. Квалитетно стакло и пакување, така што светилките ќе се појават во фабричка состојба. Спецификации : А15*85мм Е26 120В 40В.

Карактеристики на предлогот