.

Замена РО Филтер За Апек Вода 5-TCR-КК Вграден Пост Јаглероден Филтер

Замена РО Филтер За Апек Вода 5-TCR-КК Вграден Пост Јаглероден Филтер

DEN 735.84

Залиха
Достапно за нарачка

Замена RO Филтер За Apec Вода 5-TCR-KC Вграден Пост Јаглероден Филтер Карактеристики : Живот На Филтерот : 6 Месеци Стапка На Проток : 0,75 Галони Во Минута Максимална Стапка На Проток : 0,75 GPMSalt Отфрлање : 98% Димензија : 2 " x 10". Филтри Следниве Нечистотии : - Хлор - Мириси - Лош Вкус - Мирискомпатибилен Со Следниот RO Систем : RO-45 RO-90 ROES-50 ROES-PH75 ROES-УВ75 RO-ПЕРМРО-PH90 RO-PUMPESSENCE 5-Фаза RO System ESSENCE 6-Фаза RO Systemreplaction За Следново : Пост Јаглероден Филтеринлајн Јаглерод Пост-Филтер СИЛГАЦ1014 FI-es-Tcr-Kc 5-Tcr-3-8disclaimer : RO ФИЛТРИТЕ Произведени ОД НАШАТА КОМПАНИЈА СЕ ДИЗАЈНИРАНИ КАКО ЗАМЕНИ НАМЕНЕТИ ЗА УПОТРЕБА СО ОДРЕДЕНИ СИСТЕМИ ИЛИ БРЕНДОВИ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ НА ОБРАТНА ОСМОЗА. Споменувањето на производи или трговски марки на таквите компании се прави исклучиво за да се идентификуваат производителите на системот за обратна осмоза со кои нашите филтри за замена МОЖЕ да бидат соодветни. Нашата компанија и оваа веб-страница не се поврзани со, овластени од, лиценцирани од дистрибутери за, ниту се поврзани на кој било начин со овие производители или брендови на системот за обратна осмоза. " ".

Карактеристики на предлогот