.

Ekena Millwork 6 W 26 D 30 H Thorton Slat Rough Sawn Brace, западен црвен кедар
Оценка на посетителот:

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црв�

DEN 1919.20
Ekena Millwork 4 W 10 H 18'l 3-еднострана груба пила ендоратан фау дрво тавански зрак, запален бор
Оценка на посетителот:

Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво Поради неговата лесн

DEN 2.33
Екена мелница 12 w 4 h 22'l 3-страничен груб кедар ендуратан фау дрво тавански зрак, стари пекан
Оценка на посетителот:

Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво Поради неговата лесн

DEN 1.00
Ekena Millwork 84 W 22 H 2 P Weated Cap зборуваше архитектонско одделение ПВЦ педимент
Оценка на посетителот:

Додавањето на ПВЦ педимент во дом веднаш додава длабочина, карактер и клучна архитектонска карактерист

DEN 0.67
Ekena Millwork 145 Долна ширина 1 4 горната ширина 1 2 H 1 2 P Seville Crosshead
Оценка на посетителот:

Ремоделерите, градежниците и сопствениците на домови кои сакаат да го подобрат својот следен проект со

DEN 2.67
Песочен измет од ендоратан фау дрво тавански зрак, 3-еднострана
Оценка на посетителот:

Нашите греди на таванот на дрво ендуратан, се неверојатна инвестиција, обезбедувајќи исклучителен изгл

DEN 320.00
Ekena Millwork 8 W 10 H 12'l 3-страничен Riverwood Endurathane Fau Wood Teailing Beam, Premium Hickory
Оценка на посетителот:

Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво Поради неговата лесн

DEN 3.33
6 W 8 H 18 L Newport Rough Sawn Rafter Tail, Douglas Fir
Оценка на посетителот:

Нашата рустикална колекција е инстант класика Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните т

DEN 2487.20
6 W 8 H 16'l 3-страничен коночен бор ендоратан фау дрво тавански зрак, премиум орев
Оценка на посетителот:

Нашите греди од дрво од дрво ја доловуваат рустикалната природа на автентична дрва во дел од времето и в

DEN 1919.20
Ekena Millwork 12 W 9'H Craftsman Classic Square Non-Tapered Bondi Fretwork Column W Tuscan Capital & Tuscan Base
Оценка на посетителот:

Колумните се исти со векови Дизајни промени; така треба и колоните Изразувајте го вашиот уникатен стил �

DEN 419.20
Ekena Millwork 41 Долна ширина 1 2 горната ширина 6 H 1 P Традиционална вкрстена глава w рамен клуч на клуч
Оценка на посетителот:

Keystone додава 1 3 / 4 "H на висината на вкрстената глава за целокупна висина од 7 3 / 4 " h r r Ремоделерите, градежн

DEN 0.33
Ekena Millwork 6 W 22 D 34 H Традиционална традиционална груба пила заграда, Даглас ела
Оценка на посетителот:

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црв�

DEN 3.33
Ekena Millwork 138 Долна ширина 1 2 горната ширина 6 H 1 P Традиционална вкрстена глава w рамен клуч на клуч
Оценка на посетителот:

Keystone додава 1 3 / 4 "H на висината на вкрстената глава за целокупна висина од 7 3 / 4 " h r r Ремоделерите, градежн

DEN 2.00
Ekena Millwork 8 W 38 D 44 H Westlake Block Rough Sawn Bracket W Offset Brace, Douglas Fir
Оценка на посетителот:

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црв�

DEN 1824.00
Ekena Millwork 154 Долна ширина 3 4 Топ ширина 7 8 H 1 4 P Classic Crosshead
Оценка на посетителот:

Ремоделерите, градежниците и сопствениците на домови кои сакаат да го подобрат својот следен проект со

DEN 320.00
Ekena Millwork 36 W 1 2 H 1 P Pitch Остин Архитектонски одделение ПВЦ Гејбл педимент
Оценка на посетителот:

ПВЦпедиментите не се порозни што им овозможуваат да се држат против најсилните природни елементи...

DEN 2.33
9 W 82 H 2 P Fluted PVC Pilaster W Декоративен капитал и база
Оценка на посетителот:

Нашите пиластери се висококвалитетни ПВЦ направени за да личат на шармот на дрво, но без влошување и одр

DEN 2975.84
Ekena Millwork 12 W 8'H Craftsman Classic Square Non-Tapered Magnolia Fretwork Column W Crown Capital & Crown Base
Оценка на посетителот:

Колумните се исти со векови Дизајни промени; така треба и колоните Изразувајте го вашиот уникатен стил �

DEN 2487.20
Екена мелница 10 w 4 h 22'l 3-страничен груб кедар ендуратан фау дрво тавански зрак, гроздобер махагони
Оценка на посетителот:

Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво Поради неговата лесн

DEN 1.67
Ekena Millwork 89 Долна ширина 3 4 Топ ширина 7 8 H 1 4 P Classic Crosshead
Оценка на посетителот:

Ремоделерите, градежниците и сопствениците на домови кои сакаат да го подобрат својот следен проект со

DEN 1919.20
Ekena Millwork 127 Долна ширина 5 8 Топ ширина 7 8 H 1 4 P Stannis Crosshead
Оценка на посетителот:

Ремоделерите, градежниците и сопствениците на домови кои сакаат да го подобрат својот следен проект со

DEN 669.60
Ekena Millwork 26 W 14 H 5 8 P Корнел рамен панел Декоративен wallиден панел
Оценка на посетителот:

Нанесете ја вашата личност во вашиот дом со нашите современи wallидни панели за елегантна или разиграна т

DEN 3.33
Ekena Millwork 131 Долна ширина 1 4 Топ ширина 1 2 H 3 4 P Stafford Crosshead
Оценка на посетителот:

Ремоделерите, градежниците и сопствениците на домови кои сакаат да го подобрат својот следен проект со

DEN 1919.20
Ekena Millwork 8 W 6 H 8'l 3-страничен пеки кипарис ендуратан фау дрво тавански зрак, старост пепел
Оценка на посетителот:

Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво Поради неговата лесн

DEN 1.67
Ekena Millwork 1 2 W 14 D 14 H Merced Занаетчија мазна заграда, Даглас ела
Оценка на посетителот:

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црв�

DEN 1919.20
Екена мелница 6 W 12 H 14'l 3-страничен песок од мијалник, дрвен тавански зрак, премија махагони
Оценка на посетителот:

Нашите греди можат лесно да се инсталираат како проект DIY со стандардни алатки и хардвер Овие специјали�

DEN 1.00
1 2 W 10 H 48 L Monterey мазна рафтер опашка, западен црвен кедар
Оценка на посетителот:

Нашата рустикална колекција е инстант класика Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните т

DEN 1919.20
96 W 24 H 2 D 6 F, Pitch, Ericson Architectural одделение PVC Gable Brace
Оценка на посетителот:

Со повеќе стилови на веб, акорд и кралски пост, плус дополнителни достапни опции за нарачка, нашите загр�

DEN 0.33
Екена мелница 12 w 4 H 8'l 3-страничен песок од мијалник Ендуратан Фау Вуд тавански зрак, природен златен даб
Оценка на посетителот:

Нашите греди од дрво од дрво ја доловуваат рустикалната природа на автентична дрва во дел од времето и в

DEN 2.00
Екена Мил работник 12 w 4 h 20'l 3-страничен груб кедар ендуратан фау дрво тавански зрак, премиум орев
Оценка на посетителот:

Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво Поради неговата лесн

DEN 0.33
Комплет за обликување на панелот на Екина 28 W 72 H H Devon Rope панел
Оценка на посетителот:

Нашето прекрасно обликување на панели и агли додаваат декоративно, историско, чувство на wallsидови, тава�

DEN 477.60
Ekena Millwork 6 W 20 D 20 H Funston Trational Rough Sawn Brace, Douglas Fir
Оценка на посетителот:

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црв�

DEN 1919.20
10 w 6 H 16'l 3-еднострана песочна ендоратанска фау дрвена тавана зрак, премиум цреша
Оценка на посетителот:

Нашите греди на таванот на дрво ендуратан, се неверојатна инвестиција, обезбедувајќи исклучителен изгл

DEN 1919.20
Ekena Millwork 6 W 8 H 8'l 3-еднострана груба пикан ендуратан фау дрво тавански зрак, бело измиено
Оценка на посетителот:

Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво Поради неговата лесн

DEN 2.67
Ekena Millwork 6 w 26 d 38 h Империјални уметности и занаети Груба пила за држач, Даглас Фил
Оценка на посетителот:

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црв�

DEN 1919.20
4 W 4 H 12'l 3-еднострана песочна ендруратан фау дрво тавански зрак, премиум махагони
Оценка на посетителот:

Нашите греди на таванот на дрво ендуратан, се неверојатна инвестиција, обезбедувајќи исклучителен изгл

DEN 3.33