.

Најдобрите Џез Пијано Соло Некогаш

Најдобрите Џез Пијано Соло Некогаш

DEN 384.48

Залиха
Достапно за нарачка

(Пијано Соло Песничка). Над 300 страници прекрасни класични сола за џез пијано со стандарди на секој репертоар на џез уметник. Не-џез пијанистите, исто така, ќе ги најдат овие добро осмислени аранжмани добро изработени и корисни. Вклучува : Попладне Во Париз * Бирдленд * Ц-Џем Блуз * Џанго * Танц На Делфини * Џиновски Чекори * Слушам Рапсодија * Во Одеше Пупка * Убиец Џо * Линија За Лион * Месечева Светлина Во Вермонт * Мотен Замав * Ноќ Во Тунис * Ноќен Воз * На Улицата Грин Делфин * Сјајни Чорапи * Па Што * Песна За Татко Ми * Нагоре Скокна Пролет * Блуз На Западниот Брег * Дворски Апартман * И Повеќе. Најдобрите Џез Пијано Соло Некогаш (Мек).

Карактеристики на предлогот