.

Таблета Diltiazem 60mg - брои

Таблета Diltiazem 60mg - брои

DEN 60.00

Залиха
Достапно за нарачка

Таблета Diltiazem 60mg - 25 брои Diltiazem 60mg таблета - 25 броење. Блокатор на калциум канал. Дилтиазем работи на срцето со промена на начинот на кој калциумот се користи за лекување на проблеми со ритамот на срцето кај кучињата и мачките и некои форми на магла на срцеви заболувања. ФДА (Американска администрација за храна и лекови) ја одобри оваа дрога за употреба кај луѓето, но не е официјално одобрена за употреба кај животни. ФДА им овозможува на ветеринарите да препишуваат производи што ја содржат оваа дрога во различни видови или за други услови во одредени ситуации. Вие и вашиот ветеринар можете да разговарате зошто оваа дрога е најсоодветен избор.

Карактеристики на предлогот