.

во. Чау Чау Знаме Платно Куќа Големина

во. Чау Чау Знаме Платно Куќа Големина

DEN 255.84

Залиха
Достапно за нарачка

Димензија - 28 х 0. Нашата потешка тежина овозможува знамето да виси потешко на столбот и да застане на постојан ветер. Овие знамиња се продаваат само преку интернет и во специјализирани бутици. Димензија - 28 х 0. Ова знаме е многу потешко од повеќето знамиња што моментално ги продаваат други производители. Две полите на иглата го опкружуваат знамето за да помогнат да се запре распаѓањето.

Карактеристики на предлогот