.

Nitto Terra Grappler G LT285 75R 129R гума за лесен камион

Nitto Terra Grappler G LT285 75R 129R гума за лесен камион

DEN 4561.28

Залиха
Достапно за нарачка

Сеопфатна гума, Terra Grappler G2 е дизајниран за употреба на лесни камиони и им нуди на возачите силно влечење на и надвор од патот, заедно со гаранција за живот со ограничена гаранција до 65.000 милји. Трага на сите терени. Црн страничен allид. 65.000 милји ограничен производител гарантирана гаранција за живот за тешки (евро) метрички димензии и ограничен производител на 50.000 милји ограничен живот гаранција за живот за големини на LT-Metric и флотација.

Карактеристики на предлогот