.

Пескарење Endуратан Фау Дрво Таванот Зрак, 3-Еднострани

Пескарење Endуратан Фау Дрво Таванот Зрак, 3-Еднострани

DEN 2.33

Залиха
Достапно за нарачка

Нашите тавански греди Од Endуратанско вештачко дрво се неверојатна инвестиција, обезбедувајќи извонреден изглед на ентериерите во вашиот дом. Во споредба со вистинските дрвени греди, тие се значително полесни што овозможуваат безболна инсталација со намалена работна сила, тие не се подложни на вообичаени проблеми со органско дрво како што се гниење, термити и искривување, така што одржувањето е практично нула, тие се 2-3 пати подостапни, цело време имаат греди кои не се разликуваат од вистинското дрво. 1 " дебелина на ѕидот. Отпорен на распаѓање, наезда од инсекти, оштетување на водата и нема да се искриви, пукне или подели. Реална текстура на дрво. Не бара дополнителна структурна поддршка, што значи значителни заштеди во материјалот и трудот.

Карактеристики на предлогот