.

Малку Тајкс Тресне Тркачи Бегство Железница, Играчка Воз Во Собата Со Звуци и-За Деца И Мали Деца, Момчиња И Девојчиња на возраст од 5+

Малку Тајкс Тресне Тркачи Бегство Железница, Играчка Воз Во Собата Со Звуци и-За Деца И Мали Деца, Момчиња И Девојчиња на возраст

DEN 254.08

Залиха
Достапно за нарачка

Пругата За Бегство На Тркачите На Сламин е крајната тркачка игра. Децата можат да дизајнираат сопствена железничка патека со пет вклучени парчиња патека и 10 + додатоци. Додека возот и двата товарни вагони татнеат околу патеката, тие предизвикуваат различни кул ефекти како паѓање камења или излив на "вода" од водената кула. Возот со слем-погон оди до 15 + стапки по слем, а Пругата Во Бегство работи со сите Возила На Слемин Тркачи. Слем, пресече, и да добијат во акција Со Слемин ' Тркачи!Повеќе од 50 години, родителите се свртеа Кон Мали Крлежи за играчки од предучилишна возраст кои се забавни, ангажирани, едукативни, безбедни и дизајнирани да траат со генерации. Малите Тикови нудат широка колекција на играчки за мали деца на возраст од 2, 3 и 4 години кои ќе ги стимулираат најмладите умови, ќе воведат концепти како бои, броење и учење НА АБЦ. Идеални За подароци за секоја пригода, овие предучилишни играчки им помагаат на децата да играат и да учат. Од Mga Entertainment, креатор на саканата Мода, Колекционерски, девојки и линии за Кукли ЗА Бебиња Lol Изненадување, Winbow High, Na Na Na Изненадување, Bratz, Сон На Mga Ella, Сјајот На Mga Babyz, Lalaloopsy, Poopsie Изненадување и Изненадување родено Бебе, Како И Мали Крлежи и многу други омилени. Малку Тајкс Тресне " Тркачи Бегство Железничката Пруга. Пет уникатни парчиња железничка пруга што децата можат да ги користат за да создадат своја патека за трик. Вклучени се ексклузивни Тркачи За Трескање и два товарни автомобили. Возилата На Тркачите со тресок предизвикуваат различни кул ефекти додека се возат околу патеките како камења што паѓаат или излив на "вода" од водената кула. Возот со слем-погон оди до 15 + стапки по слем. Работи со сите Возила За Трескање. Потребни се двеa батерии. Возраст 3+.

Карактеристики на предлогот