.

Порта Премиум Обликувано Црево За Течноста за Ладење одговара изберете: 2009-СУБАРУ ФОРЕСТЕР, 2008-СУБАРУ АУТБЕК

Порта Премиум Обликувано Црево За Течноста за Ладење одговара изберете: 2009-СУБАРУ ФОРЕСТЕР, 2008-СУБАРУ АУТБЕК

DEN 319.52

Залиха
Достапно за нарачка

Премиум Обликувано Црево За Течноста За Ладење Црево За Течноста За Ладење Дополнителни Карактеристики Материјал : ЕПДМ, Пластика. Одговара Изберете : 2009-2018 СУБАРУ ФОРЕСТЕР 4 Цил 2,5 Л 2008-2019 СУБАРУ АУТБЕК 4 Цил 2,5 Л 2016-2017 СУБАРУ КРОССТРЕК 4 Цил 2 Л 2013-2015 СУБАРУ ХВ КРОССТРЕК 4 Цил 2 Л 2012-2014 СУБАРУ ИМПРЕЗА 4 Цил 2 Л 2005-2019 субару наследство 4 ЦИЛ 2,5 Л 2008-2011 СУБАРУ ИМПРЕЗА 4 ЦИЛ 2,5 Л 2015-2016 СУБАРУ ИМПРЕЗА 4 ЦИЛ 2 л 2015-2018,2020-2021 СУБАРУ ВРХ 4 ЦИЛ 2,5 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО во НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ за ДА ПРОВЕРИТЕ.

Карактеристики на предлогот