.

Колибри 411470-МАЈМУН МЕГА СИ+ ЧАРТПЛОТЕР Фишфајндер

Колибри 411470-МАЈМУН МЕГА СИ+ ЧАРТПЛОТЕР Фишфајндер

DEN 4575.84

Залиха
Достапно за нарачка

ВРВОТ На КОЛИБРИ 13 МЕГА СИ+ Шематски ГРАФИКОН Fishfinder обезбедува некои од најјасните снимки на сонарот на остар мултифункционален дисплеј. Водечки во индустријата мега Слики+ и сонар ЗА ЧВРЧОРЕЊЕ со Двоен Спектар доаѓаат стандардно, со уште повеќе перформанси од посветен сонарен канал за додатоци 2д трансдуцери за ЧВРЧОРЕЊЕ до 2 k W. Види сето тоа јасно со 13.3 во. Целосен HD екран на допир кој обезбедува прилагодено прикажување на информации од напредни мрежни опции како NMEA 2000, HDMI во/надвор, Wi Fi и Bluetooth. Додадете ја моќноста на Мрежата Со Еден Брод за да ја интегрирате точноста на ГПС-графиконите На Колибри, незаменливата контрола на бродот Од Мин Кота и да достигнете нови длабочини со контрола на безжичниот топовски спуштач. 13.3 во. Целосен HD дисплеј Со интерфејс Со Вкрстен Допир. Прилагодливо искуство со интуитивен кориснички интерфејс и мени со странична лента. Двојадрен процесор. Водечки во индустријата сонар за колибри. Опремен со Мега Странично Сликање+, Мега Надолу Слики+ и сонар ЗА ЧВРЧОРЕЊЕ со Двоен Спектар. Внатрешниот гпс и базата на колибри обезбедува јасен поглед на подводниот терен и околните точки на интерес, вклучувајќи пловци, дневни маркери, опасности, марини, контури, маркери за длабочина и многу, многу повеќе. Премиум графикон компатибилен со опционални графикони од производите На Хаминбирд Лејкмастер и Крајбрежен Мајстор, како и избор на компатибилни табели За Навионика. Автокарт Во Живо. Еден Брод Мрежа компатибилен. Двојна Етернет пристаништа. HDMI компатибилен. Блутут. Нмеа 2000 вградено вмрежување. 2-годишна ограничена гаранција. Вклучува контролна глава, трансдуцер за монтирање на трансом, хардвер за монтирање, кабел за напојување и држач за монтирање на гимбал.

Карактеристики на предлогот