.

Курјакин Мазна Цртичка Конзола, Хром

Курјакин Мазна Цртичка Конзола, Хром

DEN 3367.04

Залиха
Достапно за нарачка

Нашите идеи се производи на експресивни умови кои сфаќаат дека мотоциклот не е едноставно превозно средство, туку претстава за самиот идентитет на една личност. Ние сме посветени на производство на иновативни делови и додатоци кои не држат Милји Напред. Ние сме страстен и овластен тим, создавајќи иновативни производи кои го подобруваат целокупното искуство на ентузијастот на пауерспорт. "Уникатниот дизајн тече со контурите на резервоарот за сопствен изглед без да мора да оди по истегнатата патека на резервоарот". "Директна замена за фабричкиот цртички панел и користи постоечки монтирања". "Излеана алуминиумска конструкција понудена во хром или сјајна црна боја".

Карактеристики на предлогот