.

18 W 72 H Lifetime vinyl, обичај два еднакви панели, подигнати ролетни со панели, w-blatter-loks, бургундска црвена боја

18 W 72 H Lifetime vinyl, обичај два еднакви панели, подигнати ролетни со панели, w-blatter-loks, бургундска црвена боја

DEN 3.00

Залиха
Достапно за нарачка

Нашите подигнати панели поредени по нарачки обезбедуваат мерка на едноставна, непобитна елеганција. Прецизната, автентична длабочина на нашите панели создава живописен карактер и интересни сенки за повеќе сценска фасада, без разлика дали е за современи дизајни или повеќе историски изглед. Шутнерите ги надополнуваат стиловите од Кејп Код до Федерален, стил на ќерамиди, Foursquare и многу повеќе. Вклучува пар ролетни и хардвер за појавување на бои. Најлесна инсталација - Инстали за неколку минути со вклучен хардвер. Поради материјали, ширините и должините се номинални +/- 1/2 ". Трајни градежни карактеристики се обликувани низ боја и јасен текстура на дрва.

Карактеристики на предлогот