.

Фенси панталони дизајнира хартија подлога 6 x6 32 стр

Фенси панталони дизајнира хартија подлога 6 x6 32 стр

DEN 694.56

Залиха
Достапно за нарачка

Фенси панталони за производство на бранови дизајнираат подлога за хартија. Совршен почеток на вашиот следен проект за изработка на хартија! Оваа подлога содржи триесет и два 6x6 инчни еднострани чаршафи во шеснаесет различни дизајни (два од секој дизајн). Увезени. Фенси панталони дизајнира хартија подлога 6 "x6" 32/стр.

Карактеристики на предлогот